E-sport

Emil 'Skifter' Skifter skifter til Astralis

Det danske FIFA-talent Emil ’Skifter’ Skifter fortsætter karrieren hos Astralis, hvor træneren betragter ham som en usleben diamant.

Dagen efter præsentationen af en historisk sponsoraftale er Astralis-organisationen klar med endnu en nyhed.

Tirsdag har holdet præsenteret den 19-årige FIFA-spiller Emil ’Skifter’ Skifter som ny spiller.

Skifter skifter fra Tricked Esport.

- Vi har at gøre med en usleben diamant, som kan blive Danmarks næste rigtig store spiller, siger Astralis’ spillende træner August ’Agge’ Rosenmeier i en pressemeddelelse.

- Han er ekstremt dygtig og vi skal mest af alt have slebet ham til og finpudset nogle enkelte elementer i hans spil, samtidig med at vi arbejder med alt det udenom. Det er her Astralis-organisationen og måden vi arbejder, kan gøre en stor forskel.

Astralis FIFA

  • August ’Agge’ Rosenmeier (spillende træner)
  • Fatih ’Ustun’ Üstün
  • Emil ’Skifter’ Skifter
  • Stephanie ’Teca’ Louana

I Astralis-truppen er brasilianske ’Teca’ regerende verdensmester for kvinder, mens både ’Agge’ og ’Ustun’ har vundet VM for herrer. Derudover har organisationen, der startede som et Counter-Strike-hold, et unikt setup, fortæller ’Skifter’.

- Ud fra det, jeg har set og er præsenteret for allerede, har Astralis et set-up, man ikke finder andre steder og det er en organisation med med kæmpestore ambitioner. Det har jeg også selv, så jeg kan kun sige, jeg virkelig glæder mig til at blive en del af det hele, siger Emil ’Skifter’ Skifter i en pressemeddelelse.

Nyheden om Skifters skifte kommer dagen efter annonceringen af Bybit som ny hovedpartner. Crypto-børsens logo vil være trøjerne af organisationens Counter-Strike-hold og de øvrige holds sociale medier de næste tre år.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger indbringer sponsoratet cirka 30 millioner kroner. Dermed er det Astralis’ største sponsoraftale til dato.