E-sport

Rystede Astralis-spillere faldt fuldstændig sammen

Astralis var i sikker kurs på vej mod at udligne til 1-1 i baner, men så tabte de ni runder i streg, og det gjorde nas.

Hvordan kunne det ske?

Den følelse sidder det danske Counter-Strike-hold Astralis tilbage med, efter at de fredag aften tabte 0-2 til franske Team Vitality i den vigtige kvalifikation til BLAST Premier i Royal Arena i den danske hovedstad.

Det var ikke i sig selv så overraskende, at Astralis tabte, men måden, det skete på, gør ondt på de danske spillere.

På bane to, Nuke, var Astralis nemlig i fuld kontrol og foran 14-7. Herfra gik de i stå. Ikke bare lidt i stå. Helt i stå. De næste ni runder var franske, og så kunne en flok forbløffede danskere blot stirre ind i deres skærme uden helt at forstå, hvad der netop var sket.

- Man føler, man har kampen i sine egne hænder, og så bliver den taget fra en. Det handler om at holde fokus, og synes jeg egentlig også, at vi gør. Men der er nogle individuelle fejl, siger Lukas 'gla1ve' Rossander til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Selvfølgelig er man rystet. Vi er stadig et nyt hold. Det er selvfølgelig rystende at tabe kampe på denne måde, men det skal vi lære af.

'gla1ve' spillede ikke selv kampen, da han venter på at blive far. Astralis spiller med den 18-årige nyerhvervelse Philip 'Lucky' Ewald, og han havde det svært på Nuke, da franskmændene fik strikket de ni runder i streg sammen.

Lørdag har Astralis endnu en chance for at kvalificere sig til turneringen i Royal Arena. Her møder de Team Liquid.