E-sport

Dansk sensation udskudt af landsmand

Sejren til Finn ’karrigan’ Andersens FaZe betyder, at Copenhagen Flames nu selv skal levere, hvis de vil til Majoren.

Køleskabet fyldt med champagneflasker må forblive lukket i Copenhagen Flames-lejren. For nu.

Onsdag aften kunne de ellers have indløst en billet til verdens største Counter-Strike-turnering, Majoren, uden at være i aktion. Men de må udskyde festen over det, der vil være en kæmpe sensationen.

Det må de, fordi FaZe vandt over BIG i en kamp, der havde givet Copenhagen Flames en plads i Majoren, hvis FaZe med danske Finn ’karrigan’ Andersen tabte.

Den danske holdkaptajn havde dog styr på sine stjernespillere, der overbevisende vandt over BIG, som allerede er kvalificeret til turneringen i Stockholm. Det er FaZe ikke. Det stjernespækkede mandskab havde faktisk kniven for struben og skulle vinde over BIG.

FaZe vandt 2-0 over BIG med sejre på 16-9 og 16-4 på henholdsvis Mirage og Overpass.

Flere muligheder for københavnsk sensation

Kniven for struben har Copenhagen Flames ikke torsdag, hvor de møder verdensranglistens nummer tre, Vitality, men en overraskende sejr over franskmændene vil give billet til Majoren.

Selv med et nederlag har de muligheden for at levere sensationen. Her kræver det ’blot’, at de ender over enten Fiend, Movistar Riders eller ENCE.

Copenhagen Flames har været den store overraskelse i IEM Fall, som er en afgørende kvalifikationsturnering til Majoren.

De undertippede danskere, der ikke betragtes som et stort hold, har vundet fem ud af fem kampe i sin gruppe og er videre til playoffs.

Muligheden for kvalifikation til verdens største turnering var nærmest ikkeeksisterende, da Copenhagen Flames tog hul på IEM Fall i slutningen af september. Inden turneringens start havde københavnerholdet ikke samlet et eneste point sammen i Major-kvalifikationen. Det er der blevet ændret betragteligt på nu.

Se, om det bliver til dansk sensation torsdag på TV 2 PLAY klokken 20.15, hvor de møder Vitality.