E-sport

Dansker forlader storhold – skifter til Astralis, erfarer TV 2 SPORT

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har 'k0nfig' allerede skrevet under med Astralis. Astralis vil ikke kommentere på rygterne.

Selvom den danske Counter-Strike-spiller Kristian ’k0nfig’ Wienecke i øjeblikket er ude med en skade i hånden, trækker han overskrifter.

Torsdagen aften står det klart, at han ikke længere er en del af det amerikanske storhold Complexity. Det meddeler holdet på Twitter, hvor de skriver, at danskeren har valgt en anden retning for 2022.

Den retning kan meget vel være med kurs mod danske Astralis.

I hvert fald har der siden midten af september været rygter om, at ’k0nfig’ og det danske storhold snart kommer til at se meget mere til hinanden. Det erfarede mediet Jaxon den 17. september.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har den 24-årige dansker allerede sat sin underskrift på en kontrakt med Astralis.

'k0nfig': Der kan ske meget

TV 2 SPORT har snakket med ’k0nfig’, der ikke ville sige meget til rygterne.

- Nu må vi se. Der kan ske meget, siger Kristian ’k0nfig’ Wienecke til TV 2 SPORT.

TV 2 SPORT har også været i kontakt med Astralis, der ikke har nogen kommentar til rygterne, der kæder ’k0nfig’ sammen med Astralis.

’k0nfig’ blev en del af Complexity fra januar 2020, hvor han viste, at han efter en hård periode viste, at han stadig besidder høj klasse

Han har ikke været på serveren siden midten af august, efter at han brækkede håndleddet i på et glat gult i en lufthavn.