E-sport

Dansk sensation lider første Major-nederlag

Copenhagen Flames mødte G2 i Legedens-fasen af Major-turneringen. Det er den anden af tre runder i årets største turnering.

Så gik den ikke længere for Copenhagen Flames.

Efter tre sejre på stribe har Major-debutanterne også prøvet at tabe en kamp i verdens største Counter-Strike-turnering.

Copenhagen Flames - G2

  • G2 vandt kampen 16-11
  • Kampen var bedst af én bane: Ancient
  • Det var holdenes første kamp i Legends-fasen

Copenhagen Flames fik ellers en glimrende start på kampen, der var deres første i Majorens anden afdeling - Legends.

Danskerne, der på mirakuløs vis kvalificerede sig til Majoren ved blandt andet at slå G2 tidligere i efteråret, førte 8-7 ved pausen. Flames fik især ros for konstant at udfordre sin modstander.

- Fornuftig første halvleg af Flames, der kommer foran på den svære T-side. Det virker som om, G2 halter lidt rundt i forhold til dem, sagde TV 2 SPORTs Counter-Strike-ekspert Jacob ’Pimp’ Winneche under kampen.

Efter sidebyttet kom Flames dog i problemer. Danskerne fik ikke presset G2 så meget, som de gjorde i den første del af kampen, og derfor fik de svært ved at holde sig inde i kampen.

Til sidst trak favoritterne fra G2 fra og vandt relativt komfortabelt.

- Jeg sidder lidt med en følelse af, at Flames havde en mulighed for at gøre det markant tættere og måske vinde kampen, siger TV 2 SPORTs Counter-Strike-ekspert Jacob 'Pimp' Winneche.

De første kampe i Legends-fasen spilles som bedst af ét map, og ligesom i den indledende fase går det kort og godt ud på at vinde tre kampe i denne fase.

Tre sejre sender et hold videre, mens tre nederlag sender et hold ud. De første kampe spilles bedst af et map, mens de afgørende kampe er bedst af tre.