E-sport

Storhold fritstiller dansk stjerne

Benjamin ‘blameF’ Bremer er fortid på Complexity, der trods et stærkt lineup befinder sig i en sportslig krise.

Han har selv fortalt ”den brutale sandhed” om Complexity, der ”har en bunke problemer, vi forsøger at gøre noget ved, men som ikke bliver fikset.”

Nu forsøger organisationen bag holdet med en ny løsning på den sportslige krise: Complexity siger farvel og tak til den danske stjerne Benjamin ’blameF’ Bremer.

Det oplyser organisationen på Twitter, hvor ’blameF’ har delt nyheden.

- Jeg er officielt fri på markedet, da jeg ikke længere er en del af Complexity. Stor tak til alle i organisationen og til Jason Lake (grundlægger af Complexity og CEO, red.) for alt, hvad du har gjort for mig, skriver ’blameF’ på Twitter og tilføjer:

- Jeg er glad for, at jeg besluttede mig for at forlade Danmark for to år siden.

Ifølge HLTV har 'blameF' foralt på et stream, at han blev sparket ud af organisationen - ikke af holdkammeraterne.

En af verdens bedste

Benjamin ’blameF’ Bremer hører til blandt verdens allerbedste Counter-Strike-spillere. I 2020 blev han af HLTV vurderet som den sjettebedste på kloden – han rangerede som den næstbedste af af fem danskere i top-12.

’blameF’ skiftede til storholdet Complexity i 2019, og i 2021 fik han selskab af landsmanden Patrick ’es3tag’ Hansen. Men trods et stærkt hold har Complexity haft det enormt svært i kampene, og midt i oktober blev de ydmyget med hele 16-0 i en bane mod OG. Det var efter den kamp, ’blameF’ gav det meget ærlige interview, hvor han fortalte om holdets tilstand.

- Lad os bare sige det, som det er. Vi er bare ikke gode nok til at spille mod gode hold lige nu. Det er den brutale sandhed. Holdet fungerer ikke, og vi har en bunke problemer, vi forsøger at gøre noget ved, men som ikke bliver fikset. Det er rigtig hårdt, siger den danske ingame-leader i det officielle interview efter kampen, som de endte med at tabe 2-0 i baner.

Det var en hård Mirage for det amerikanske hold. Video: TV 2 SPORT

Efter kampen mod OG har Complexity spillet to kampe, der endte med klare 2-0-nederlag til både fnatic og ENCE.