Dansk sensationshold jubler over opbakning på sociale medier

Daniel Vorborg, der både er direktør af e-sports og medejer af Copenhagen Flames, er målløs over den modtagelse holdet har fået i CS:GO-universet.

For et par måneder siden var det primært inkarnerede CS:GO-følgere, der kendte til Copenhagen Flames. Sådan er det ikke længere.

Flames har taget både det danske og internationale CS:GO-fællesskab med storm, efter holdet noget overraskende kvalificerede sig til den igangværende Major i Stockholm.

Succesen har det danske hold tydeligt kunne mærke, og medejer af Copenhagen Flames, Daniel Vorborg, fortæller, at holdet følger med på de sociale medier.

- Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg læser hvis ikke alle så tæt på alle kommentarene derinde, og det ved jeg, flere af spillerne også gør. Det giver så meget motivation, og det er bare så fedt.

- Jeg lavede også et post omkring det, og så ser jeg bare ti kommentarer i streg, hvor der bare er flammer. Det gør bare en glad og helt blød om hjertet.

- Det er med til at gøre det her til en helt surrealistisk rejse. At der er så mange, der gider interessere sig for det, vi har gang i, siger Vorborg til TV 2 SPORT.

Åbner døre økonomisk

Copenhagen Flames er en dansk e-sport-virksomhed, der udover CS:GO også beskæftiger sig med blandt andet Fortnite og FIFA.

Daniel Vorborg erkender, at den nuværende succes for CS:GO-holdet giver muligheder.

- Det åbner nogle døre. Det er tidligt, men vi kan allerede nu mærke større interesse fra sponsorer.

- Vores følgertal stiger hele tiden lige nu, og der er flere og flere, der synes, det er interessant.

Uagtet hvad fremtiden bringer for det danske CS:GO-hold, glæder Flames-chefen sig over succesen ved Majoren i Stockholm.

- Lige meget hvad, der kommer til at ske, har det her været et kæmpe boost for forretningen Copenhagen Flames og ikke kun CS:GO-holdet Copenhagen Flames, siger Vorborg.

Kan spille sig i kvartfinale mandag

Mere succes kan være undervejs for det danske hold, der mandag kan spille sig videre til den afgørende fase af Majoren.

Det sker på baggrund af søndagens kamp mellem Flames og FaZe Clan. Her smadrede danskerne deres modstander, som har Finn "karrigan" Andersen på holdet.

FaZe - Copenhagen Flames: 6-16

  • Bedst af én bane: Ancient
  • Copenhagen Flames har vundet to kampe og tabt en i Legends-fasen
  • Tre sejre = en plads i kvartfinalen. Tre nederlag = exit

Efter sejren var Vorborg på ny stolt over sit hold, der udraderede et af verdens bedste CS:GO-hold.

- Jeg føler, at vi havde en enormt god plan og en god idé om, hvad de havde tænkt sig at gøre. Ud over en enkelt fjollerunde på T-siden hvor kommunikationen ikke var i top, gør vi det til UG.

Ved Majoren i Stockholm spilles de indledende runder i et system, hvor tre sejre sender holdene videre. Tre nederlag sender holdene ud. De første kampe spilles bedst af én bane, mens de afgørende kampe er bedst af tre.

Da Flames nu er noteret for to sejre og et nederlag i Legends-afdelingen, skal holdet spille bedst af tre kampe, til de enten er videre til kvartfinalen eller ude af turneringen.

I mandagens kamp om en plads i kvartfinalen skal Flames møde et andet dansk hold: Heroic. Du kan se kampen på TV 2 ZULU.