Dansk sensation ryger ud af Majoren efter overtid

Sensationsholdet Copenhagen Flames er ude af verdens største Counter Strike-turnering efter en maratonkamp mod verdens nummer to.

Copenhagen Flames er færdige i Majoren efter et 2-1-nederlag til forhåndsfavoritterne NiP tirsdag aften.

Trods en suveræn start af danskerne blev NiP - med Nicolai ”Dev1ce” Reedtz på holdet - i sidste ende for stor en mundfuld i den direkte duel om at gå videre til finalerunden i Avicii Arena i Stockholm, hvor turneringens otte kvartfinalister kæmper om den største titel i Counter Strike foran 16.000 tilskuere.

Det var Copenhagen Flames' første deltagelse i en Major. De første kvartfinaler bliver spillet på torsdag, hvor det eneste tilbageværende danske hold, Heroic, møder Virtus.pro.

Copenhagen Flames 1-2 NiP

  • Første map (Nuke): 16-10
  • Andet map (Inferno): 13-16
  • Tredje map (Ancient): 17-19

- Det var en hård kamp mod nummer to i verden. Ikke lige en ønskelodtrækning, men drengene var så seje hele vejen igennem, lød det rørstrømsk fra Flames' sportsdirektør Daniel "Vorborg" Vorborg efter nederlaget.

- Det har været fantastisk at føle, man lever i en drøm, men så gør det også endnu mere ondt at vågne igen, skriver Frederik "Roej" Jørgensen på Twitter.

På Nuke var Copenhagen Flames foran stort set hele vejen igennem. NiP fik udlignet til 10-10, men tættere blev det ikke.

På Inferno var danskerne foran med 7-1 og 11-5, inden det gik galt. NiP fik udlignet til 11-11 og endte altså med at tage sejren.

På Ancient blev det så tæt, at holdene måtte i overtid efter 15-15 på det afgørende map. Her var NiP-spillerne mest kyniske og spillede sig i kvartfinalen med 19-17.

Copenhagen Flames rejser hjem med en præmiecheck på cirka 112.000 kroner, mens NiP nu er sikret minimum 450.000 kroner. Vinderen af turneringen modtager cirka 6,4 millioner kroner.