E-sport

Dansk stjerne tager ansvar for Major-skuffelse

På hjemmebane i Stockholm blev verdensranglistens nummer to, NiP, slået ud af Counter-Strike-Majoren i kvartfinalen.

Se Majoren på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY

I foråret blev han hentet til holdet med ambitionen om, at han skulle gøres til verdens bedste.

Verdens bedste var Nicolai 'dev1ce' Reedtz ikke torsdag aften, da han og det svenske hold NiP tabte kvartfinalen til G2 ved PGL Major Stockholm. NiP er nummer to i verden, mens G2 er på niendepladsen.

- En kvartfinale til en Major er jo aldrig rigtigt skuffende. Det er stadig top-8, men de havde nok håbet på mere, også på hjemmebane. Og måden, de røg ud på, var ikke så køn, siger TV 2 SPORTs Counter-Strike-ekspert Jacob 'Pimp' Winneche.

'Forventes mere af mig'

G2 kan nu se frem til en semifinale mod danske Heroic, der torsdag slog Virtus.pro.

Kort efter nederlaget var Nicolai 'dev1ce' Reedtz hård ved sig selv.

- Man sidder og tænker en masse runder igennem, hvor man føler, man kunne have gjort ting anderledes. Det hjælper ikke noget, men det gør fucking ondt. Man ville gerne have været her i weekenden og spillet. Det er bare ærgerligt, siger han til TV 2 SPORT.

- Der forventes mere af mig, og jeg forventer mere af mig selv. Selvfølgelig er man skuffet efter sådan en kamp, hvor man føler, man ikke er en ledende figur. Man vinder og taber i CS. Jeg føler bare slet ikke, jeg gav alt. Det er det, der gør mest ondt. Man føler, man har mere tilbage i tanken.

Blev straffet

På begge maps, Inferno og Mirage, fik NiP en dårlig start, hvor de kom bagud med henholdsvis 1-10 og 3-8.

Begge maps endte 11-16 til G2, og trods et stort comeback på Inferno, var NiP aldrig for alvor tæt på at vinde.

- Jeg føler ikke rigtig, vi kom i gang. Desværre. I denne turnering har vi haft det lidt svært på T(terrorist, red.)-siden. Det bliver vi straffet for. Jeg er skuffet, siger 'dev1ce'.

- Det gør lidt ondt, og jeg føler måske selv, jeg skulle have gjort mere og leveret en individuel præstation. Det tænker jeg mest på. Jeg tænker ikke så meget på helheden med holdet. Jeg er bare skuffet over mig selv. Det er sgu ikke godt nok.

G2 og Heroic mødes i semifinalen lørdag klokken 16.30. De andre semifinalister skal findes fredag:

  • 16.30 Gambit - FURIA
  • 20.00 NaVi - Vitality

Kampene kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.