E-sport

Tilskuerne fik stjerne til at græde efter skuffelse

Opbakningen i Avicii Arena i Stockholm rørte Heroic-stjernen Casper 'cadiaN' Møller.

De havde matchbolden og muligheden for at spille sig i Major-finalen.

Danske Heroic var foran med 15-14 i det tredje og afgørende map mod G2, men endte med et nederlag.

For første gang i lang tid kunne Counter-Strike-stjernerne spille foran et hav af tilskuere, og da Heroic-stjernen Casper 'cadiaN' Møller efterfølgende reflekterede over opbakning, blev han overmandet af følelser.

- Jeg skal i hvert fald ud og sige tak til alle de fans… jeg bliver helt rørt. Den støtte, vi har fået, har været så fucking sindssyg. Puha. Det har været en fucking hård periode. Folk, der råber ens navn og hepper på Heroic… det er det sygeste nogensinde, siger 'cadiaN' til TV 2 SPORT.

Stor ærgrelse

Heroic-spillerne har været under mistanke for snyd sammen med den tidligere træner Nicolai 'Hunden' Petersen, men blev frikendt en uge før holdets debut i verdens største turnering, Majoren.

I det afgørende map mod G2 var Heroic nede med 6-13, men leverede et comeback til historiebøgerne. Alligevel står 'cadiaN' og co tomhændede tilbage.

- Jeg er skuffet, selvfølgelig. Når man har 15-14 i en Major-semifinale, er det superærgerligt. Jeg tror aldrig nogensinde, jeg har prøvet sådan en opbakning. Det var fuldstændig sindssygt, siger 'cadiaN'.

- Vi kom tilbage runde efter runde og læste den supergodt. Alle folk havde deres gode individuelle runder. Det er bare fucking ærgerligt, vi ikke lukker den i sidste ende. Sådan er sport.

Lyn-analyse

Jeg føler lidt, der er to vindere i den her. Begge mandskaber har stor ære af kampen. Selvfølgelig sidder man tilbage med en skuffelse lige nu. Er man Heroic-fan eller Heroic selv, er man træt af situationen.

Er du vanvittig, en god Counter-Strike-kamp. Det er en Major-semifinale værdigt.

- Jacob 'Pimp' Winneche, Counter-Strike-ekspert på TV 2 SPORT

Stort comeback

Selvom Heroic havde stor ære af semifinalen og var så tæt på, som man kan komme på at spille sig i finalen, er det skuffelse, der fylder.

- Det var en vild oplevelse. Man kunne tydeligt mærke, at arenaen var mere fyldt end i kvartfinalen. Vi er selvfølgelig superærgerlige lige nu. Vi lavede et kæmpe comeback, men formår ikke at lukke den, siger Martin 'stavn' Lund.

- Om et par timer eller i morgen vil vi nok se tilbage på det her eventyr med et smil, for det har været en fuldstændig vanvittig turnering.

Pladsen i semifinalen sikrer Heroic 900.000 kroner i præmiepenge.