E-sport

Dansk stjerne dybt berørt – ramt af sygdom inden stor turnering

Trods sygdom tog Casper "cadiaN" Møller de rigtige kald, da Heroic onsdag vandt åbningskampen ved BLAST-turneringen i København.

Ét ord. Det var, hvad Casper "cadiaN" Møller nåede, inden han havde brug for et kram.

Onsdag startede den store Counter-Strike-turnering BLAST Premier Fall Final, der spilles i Royal Arena i København, og her fik "cadiaN" og Heroic den perfekte start, da de vandt den første kamp over FaZe Clan.

Men i minutterne efter sejren var det tydeligt, at ikke alt var, som det skulle være hos Heroics kaptajn.

Hvordan har du det?

- Syg.

Og så trængte tårerne sig på. Herocis mentaltræner, Troels Robl, var hurtig til at give et tiltrængt kram, hvorefter "cadiaN" var i stand til at forklare, at han i optakten til den store turnering på hjemmebane har døjet med sygdom.

- Jeg tror mere, det handler om, at jeg ikke har haft de forberedelser, jeg ville. Det ligner ikke mig at komme ind med 30 timers forberedelse på to uger. Det kan godt påvirke det individuelle niveau.

- Jeg ved, at det vigtigste er, at jeg er en god kaptajn, og at jeg kalder godt. Vi fik god valuta for pengene i dag, siger Casper "cadiaN" Møller til TV 2 SPORT.

Ifølge den danske holdkaptajn bliver BLAST-turneringen på hjemmebane internt på holdet betragtet som en af årets største turneringer.

Leverede flot comeback

Casper "cadiaN" Møller kunne onsdag ånde lettet op. I kampen mod FaZe Clan var Heroic bagud i både første og andet map på henholdsvis Mirage og Nuke.

Men begge gange formåede det danske hold at kæmpe sig tilbage. Dermed vandt Heroic kampen med 16-14, 16-13.

- Vi spillede en rigtig god kamp med nogle gode comebacks.

- På Mirage og Nuke tænkte vi, at der var lang vej, men det her hold har vist så mange gange, at uanset stillingen skal vi nok komme tilbage, siger Casper "cadiaN" Møller.

Torsdag skal Heroic møde russiske Natus Vincere - også kaldet NaVi.