E-sport

Syg Astralis-stjerne fik "den vildeste oplevelse" i hele sit liv

Astralis fik maksimal opbakning, da de sent fredag spillede sig videre i BLAST-turneringen i Royal Arena.

Der var aldrig skyggen af tvivl om, hvem der var på hjemmebane.

Astralis havde stort set hele Royal Arena i ryggen, da det fredag aften blev til sejr på 2-1 over FaZe. For de fleste spilleres vedkommende var det første gang, de oplevede at have et stort dansk publikum med sig.

Og så kan feber åbenbart blive til vinger, fortæller en af de nyeste Astralis-spillere, Benjamin 'blameF' Bremer.

- Jeg havde en lille smule feber, da jeg vågnede op i morges. Det er blevet bedre i løbet af dagen. Når man så spiller på sådan en scene, så går det væk for at være helt ærlig. Hvis jeg har det nu, så mærker jeg det i hvert fald ikke, siger han til TV 2 SPORT.

- Det var fuldstændig crazy. Det er klar den vildeste oplevelse, jeg nogensinde har haft i hele mit liv.

- Det er kæmpestort. Man ved slet ikke, hvor stor salen er, før man kommer op og får det der chok. Man ved ikke, hvor mange lydbølger der går igennem, når folk råber.

"Fuldstændig vanvittigt"

Lige fra første kill i første runde på første map var det til at fornemme. Der blev råbt, som var det et altafgørende spil.

Så vildt, at selv den ellers så beherskede Astralis-spiller Andreas 'Xyp9x' Højslet tog eder i brug.

- Det er en fucking fed stemning, der er herinde. Det må jeg bare sige. Og fedt, at vi kan levere et fedt resultat. Tæt kamp, men vi tager den til sidst, siger han og bakkes op af Philip 'Lucky' Ewald

- Det var fuldstændig vanvittigt. Jeg havde forventet noget stort, og det blev endnu større. Man kunne høre fansene hele tiden. Det er sgu rart. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det må være at spille mod sådan et publikum.

Muligt brag mod Heroic

Et nederlag havde betydet, at kampen mod FaZe både var blevet den første og sidste i denne omgang i Royal Arena for Astralis.

Nu kan holdet se frem til en kamp lørdag aften mod enten Liquid eller landsmændene og rivalerne fra Heroic.

- Det er en fed matchup. Fordi vi er så nyt et hold, tror jeg bare, vi tager alle matchups på samme måde. Men selvfølgelig kunne jeg godt forestille mig, der er lidt rivalisering i, at man gerne vil være det bedste danske hold, siger 'blameF'.

Heroic og Liquid åbner lørdagens program i Royal Arena, som ser således ud:

  • 13.30 Liquid - Heroic
  • 16.30 NaVi - Vitality (kamp om at komme direkte i søndagens finale)
  • 19.30 Astralis - Liquid/Heroic (vinderen møder taberen af NaVi - Vitality om en plads i finalen)