E-sport

- Det er bare så pissehårdt at tabe, siger Astralis-stjerne

Astralis-holdkaptajnen Lukas 'gla1ve' Rossander var tydeligt skuffet over nederlaget i semifinalen ved BLAST Premier Fall Final.

Lørdag besejrede de deres danske rivaler fra Heroic, og søndag var de i aktion i semifinalen foran et fyldt Royal Arena.

Man føler meget skyldfølelse for, at holdet ikke kom i finalen

Lukas 'gla1ve' Rossander

Opbakningen var enorm, og det store opgør startede som håbet for danske Astralis, der i sikker stil vandt første map. Men så gik den heller ikke længere.

Vitality fandt det gode spil frem, og efter tre maps måtte Astralis se sig besejret. Og selvom Astralis generelt har spillet en god turnering, var det en svært skuffet holdkaptajn, der satte ord på kampen.

- Sådan et nederlag som i dag overskygger bare glæden ved at have spillet en god turnering. For at sige det lige ud er det bare så pissehårdt at tabe, siger Lukas 'gla1ve' Rossander til TV 2 SPORT.

- Vi ville ønske, at vi havde vundet, men vi ved jo godt, at vi ikke har haft så meget tid til at kigge på diverse ting. Og så spiller vi heller ikke nogen særlig god kamp i dag – i hvert fald ikke for mig personligt.

"Selvfølgelig er vi stolte"

Selvom Astralis-holdkaptajnen synes, de spillede en mindre god semifinale, mener TV 2 SPORTs CS:GO-eksperter, at danskerholdet kan være fint tilfredse med indsatsen.

Det forstår 'gl1ve' udmærket, at de synes, men han understreger, at det er svært at tænke på det positive i spillet efter et nederlag.

- Det var da også en okay solid præstation. Det er rigtig flot at blive top-tre til en så stor turnering som den her, hvor næsten alle de store er med. Selvfølgelig er vi utroligt stolte af resultatet, men et nederlag overskygger bare det hele. Derfor er det megahårdt lige nu. Især når man ikke føler, at man præsterer individuelt.

- Man føler meget skyldfølelse for, at holdet ikke kom i finalen. Jeg ved godt, at det ikke er min skyld, men det føler jeg bare lige nu, siger Lukas 'gla1ve' Rossander.

En sindssyg oplevelse

På trods af at det altså er nederlaget, der fylder nu, var der alligevel overskud til at se tilbage på en turnering, som har bragt flere gode minder med sig.

En af de store højdepunkter har været opbakningen til danske Astralis. En opbakning, der glæder holdkaptajnen:

- Det har været en sindssyg oplevelse. Publikum har været fantastiske. Det har været en af de fedeste gange, jeg har spillet i Royal Arena. Jeg synes, der har været en meget stor opbakning til Astralis. Nok mere end nogensinde, siger han.