E-sport

Dansk træner forfremmet

Dennis ’sycrone’ Nielsen har gjort det så godt som talenttræner, at han nu træder op på øverste niveau i Counter-Strike.

På et halvt år har Dennis ’sycrone’ Nielsen bevist, at han er værd at satse på.

Den 25-årige dansker er med øjeblikkelig virkning forfremmet som træner for CS:GO-holdet MOUZ, der ligger nummer 18 i verden.

Inden da stod han i spidsen for organisationens talenthold, MOUZ NXT.

- Vi hentede Dennis tilbage i juni 2021, hvor vi vidste, hans filosofi og hans værdier ville passe godt til MOUZ. Siden har han ikke kun udviklet spillerne på MOUZ NXT, han har også taget store skridt som træner, og resultaterne taler for sig selv, siger Jan Dominicus, der er Chief Business Officer, på organisationens hjemmeside.

- Og da jobbet som cheftræner ved ledigt, vidste vi, at det eneste logiske skridt ville være at forfremme Dennis, tilføjer han.

Siden juni har Dennis ’sycrone’ Nielsen været med til at vinde de to første udgaver af WePlay Academy League, og dermed gjorde han sig til den oplagte afløser for landsmanden Torbjørn ’mithR’ Nyborg, der forlod holdet i slutningen af december.

- Jeg vil gerne være en træner, folk kan stole på og komme til uanset hvad - om det er for et råd, min mening eller sparring. Mit mål er at jagte succes og at nyde den rejse ligeså meget, som jeg har gjort indtil nu, siger 'sycrone' på Twitter.

Inden trænerkarrieren var Dennis 'sycrone' Nielsen aktiv som spiller. Han spillede sin sidste professionelle kamp i januar 2021.

Komplet hold efter 'sycrone's tilgang

Fredag har MOUZ, der tidligere hed mousesports, desuden præsenteret Nathan ’NBK’ Schmitt som ny stjerne på holdet. Dermed ser holdet ud som følger:

  • Nathan ’NBK’ Schmitt (Frankrig)
  • Christopher ’dexter’ Nong (Australien)
  • Aurimas ’Bymas’ Pipiras (Litauen)
  • David ’frozen’ Cernansky (Slovakiet)
  • Adam ’torzsi’ Torzsas (Ungarn)

Danske Frederik ’acoR’ Gyldstrand er også på kontrakt hos MOUZ, men han er bænket.