E-sport

- Det er helt vildt, siger dansker om sensation

Træneren for Copenhagen Flames er enormt glad for, at det lykkes at komme i kvartfinalen.

Copenhagen Flames leverede en vaskeægte sensation, da de tirsdag spillede sig i Major-kvartfinalen.

Majoren er den mest prestigefyldte turnering, og danskerholdet opererer med en budget, der ligger markant under de bedste i verden.

Derfor var det også en meget lettet Flames-træner, TV 2 SPORT fangede, da kampen var slut.

- Det er helt vildt. Vi har arbejdet sammen i et år nu, og vi har været igennem rigtigt meget. Sidste år var vi meget tæt på at lave det her "Cinderella run" og spille os i kvartfinalen, og endelig lykkedes det for os. Det er helt specielt for os alle sammen, at vi nu får lov til at spille i en arena, siger Daniel Vorborg og fortsætter:

- Det har været et mål og en drøm for os at nå hertil. Så kæmpe cadeau til spillerne. Der har været et enormt pres, og i dag mødte vi nok en af de største fanfavoritter, men spillerne har virkelig holdt hovederne kolde og vist mod hele vejen igennem.

Flames nedlagde Imperial med 2-0 i den afgørende kamp for at spille sig blandt de sidste otte.

Copenhagen Flames - Imperial: 2-0

  1. bane: Inferno (Imperials valg): 16-2 til Flames
  2. bane: Vertigo (Flames' valg): 22-18 til Flames efter dobbelt overtid

Ekspert er overrasket

Jacob 'Pimp' Winneche, der er Counter Strike-ekspert på TV 2 SPORT, er imponeret over, hvad Flames har opnået.

- Det er et kæmpe resultat for Flames, men det er også stort resultat for dansk e-sport. Det er vanvittigt, at vi har to hold med blandt de sidste otte, siger 'Pimp'.

Eksperten henviser til, at Heroic også er klar til kvartfinalerne. Men han er mest af alt overrasket over det, han har set fra Copenhagen Flames.

- Jeg er overrasket. Jeg vidste godt, at de var gode, men jeg vidste ikke, at de var SÅ gode. De er virkelig dybt inde i turneringen nu.

Han tilføjer dog, at han ser eventyret slutte for begge danske hold, når der spilles for at komme blandt de sidste fire.

Begge danske hold spiller fredag. Heroic møder NaVi, mens Copenhagen Flames skal møde Ence. Hvis de skulle levere overraskelsen, mødes de danske hold i semifinalen.