E-sport

Astralis må rejse til stor turnering uden træner

Martin ’trace’ Heldt kommer ikke til at være til stede, når Astralis i den kommende uge skal spille IEM-turneringen i Dallas.

Manglende rejsepapirer har tvunget Astralis’ træner Martin ’trace’ Heldt til at blive hjemme, da spillerne rejste mod USA lørdag morgen.

Det skriver Counter-Strike-holdet på Twitter.

- Fredag morgen blev vi bekendt med, at ’trace’s ESTA-ansøgning ikke gik igennem. Vi arbejder på at løse problemet, men desværre vil han ikke være sammen med spillerne i Dallas. I denne turnering vil han arbejde med holdet online, lyder det fra Astralis.

Martin ’trace’ Heldt tilføjer på sin egen Twitter-profil:

- Ærgerligt – på grund af en Counter-Strike-rejse til Iran for 10 år siden skal jeg bruge et visum (som tager måneder) i stedet for en simpel ESTA-ansøgning. Jeg vil hjælpe holdet hjemmefra i stedet. KOM SÅ, skriver ’trace’.

Møder tidligere Astralis-profiler

Ved IEM Dalles skal Astralis, som i øjeblikket rangerer som nummer 12 på HLTVs verdensrangliste, møde Vitaliy i den første kamp. Holdet med de tidligere Astralis-spillere Emil ’Magisk’ Reif og Peter ’dupreeh’ Rasmussen samt den forhenværende træner Danny ’zonic’ Sørensen ligger nummer 10 på samme liste.

Pudsigt nok rejste de sammen lørdag morgen, afslører ’zonic’ på Instagram.

IEM Dallas er en turnering for 16 hold, hvoraf 20 af dem befinder sig i verdens top-20. Turneringen har en samlet præmiesum på 250.000 dollar - knap 1.750.000 kroner.