E-sport

Stor handel på vej hos Danmarks bedste CS-hold

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er Jakob ’Jabbi’ Nygaard få detaljer fra at skifte til Danmarks bedste Counter-Strike-hold, Heroic.

Den netop overståede turnering Pinnacle Cup Championship 2022 bliver den sidste for Heroic i dets nuværende lineup. Det erfarer TV 2 SPORT.

Danmarks bedste Counter-Strike-hold er nemlig få detaljer fra at skifte ud i deres femmandslineup.

Ifølge TV 2 SPORT er de få detaljer fra at hente det 18-årige stortalent Jakob ’Jabbi’ Nygaard fra Copenhagen Flames. 'Jabbi' har været en åbenbaring på den internationale Counter-Strike-scene og betragtes som et af sportens største talenter.

Copenhagen Flames: Historisk stor interesse i 'jabbi'

Medejer af Copenhagen Flames Steffen Thomsen vil ikke udtale sig om den konkrete Heroic-historie, men fortæller, at interessen om 'jabbi' har været historisk stor.

- Jeg kan sige så meget, at det nok er den spiller, der har haft mest interesse i Flames-historien. Han har kunnet vælge frit fra øverste hylde, siger Copenhagen Flames-medejer Steffen Thomsen til TV 2 SPORT.

Hvornår skifter han?

- Der går ikke så længe.

Skal bænke spiller

Det betyder samtidig, at Heroic bænker en spiller. Hvem, det bliver, er uvist.

Heroic har siden februar 2021 bestået af Martin 'stavn' Lund, Casper 'cadiaN' Møller, René 'TeSeS' Madsen, Ismail 'refrezh' Ali og Rasmus 'sjuush' Beck.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Heroic lørdag aften, men det har ikke været muligt at få en kommentar.