Danskere opruster markant: Præsenterer nyt hold

Copenhagen Flames opruster på alle fronter og forventer store ting af det nye lineup.

Tidligere på sommeren solgte danskerholdet Copenhagen Flames sit nuværende mandskab, og nu er et nyt lineup på plads.

Fem nye spillere og en træner er hentet ind, og organisationens direktør Steffen Thomsen er begejstret.

- Det er superspændende. Vores sportsdirektør Philip Karsbøl har en enorm indsigt i den danske Counter-Strike-scene, og han har været med til at sammensætte det nye hold. Vi har hentet spillere, der alle viste en enorm interesse for projektet, og som besidder et stort talent.

Steffen Thomsen ser et stort potentiale i alle de nye spillere, men fremhæver blandt andet det rumænskfødte stortalent Iulian "regali" Harjău.

- Vi har været en smule mere aggressive på transfermarkedet ved at hente det 19-årige store AVP-talent Iulian "regali" Harjău, som vi har store forventninger til. Han er rumæner, men taler dansk og bor i Danmark. Ham forventer vi os store ting af. Han er et af de største talenter lige nu, siger Steffen Thomsen.

Det nye hold:

  • Thomas “Birdfromsky” Due Frederiksen
  • Thomas “TMB” Bundsbæk
  • Johannes ”b0RUP” Borup
  • Rasmus ”raalz” Steensborg
  • Iulian "regali" Harjău
  • Benjamin ”Cube” Stabell (coach)

Det danske Counter-Strike hold Copenhagen Flames er en organisation, man på flere måder kan sammenligne med den hollandske fodboldklub Ajax.

De finder og udklækker dygtige spillere, der allerede har bevist, at de har talent. Herefter bygger de videre på dem og sælger dem senere til større klubber.

Indgår samarbejde med Red Bull

Steffen Thomsen forklarer, at en af de store målsætninger for det kommende lineup er med tiden at kvalificere sig til Major-turneringer, der er de største i verden.

For at kunne indfri den ambition har Copenhagen Flames også valgt at opruste på hele setuppet omkring spillerne.

- Vi opruster det hele. Både performancetrænere, men vi har også indgået et samarbejde med Red Bull og deres Athlete Performance Center, hvor vi skal ned og have en masse viden omkring kost, motion og søvn.

- Der kommer også til at blive tilknyttet en fysioterapeut, så vi forbedrer os på alle fronter. Derfor er holdets udgangspunkt også stærkere, end det har været før, siger Steffen Thomsen.

Det nye mandskab har netop haft sine første træningssessioner sammen, og nu venter en periode, hvor holdet skal spilles sammen.

Håbet for det nye Flames-lineup er, at det kan forblive sammen i en lidt længere periode, end man har set med de tidligere Flames-hold.