E-sport

Kæmpe stjerne vender hjem til Astralis

Nicolai 'dev1ce' Reedtz vender tilbage til Astralis, som han tidligere har haft stor succes med.

Rygterne har svirret, og nu er det officielt. 'dev1ce' er ny Astralis-spiller.

Det bekræfter holdet over for TV 2 SPORT, og han kommer til med omgående virkning på en flerårig aftale.

27-årige 'dev1ce' var en kæmpe profil for Astralis i en årrække, inden han i april 2021 pludseligt skiftede til det svenske hold Ninjas in Pyjamas (NiP).

En god spiller som ham, mister ikke sit niveau

Kasper Hvidt, sportsdirektør hos Astralis

Tiden på det svenske storhold blev aldrig den forventede succes for 'dev1ce', der også kæmpede med sit mentale helbred. Derfor har danskeren heller ikke været i aktion i 2022 endnu.

Men 'dev1ce' føler sig klar til igen at spille på højeste niveau, og han er yderst begejstret over at være tilbage hos Astralis.

- Jeg synes, at det er mit hjem. Jeg er rigtig glad for at være her, og jeg har savnet nogle af gutterne, som jeg har spillet på hold med tidligere. Det er er det rigtige for mig i min karriere, fortæller 'dev1ce'.

Den tilbagevendte Astralis-spiller fortæller, at han særligt glæder sig over at være en del af et nyt og spændende projekt, ligesom han ser frem til igen af spille på hold med flere af Astralis-spillerne, som han har et rigtig godt forhold til.

Sportsdirektør jubler

'dev1ce' er bestemt ikke den eneste, der lige nu er begejstret. Astralis-sportsdirektør Kasper Hvidt er også svært tilfreds med at have sikret sig den 27-årige stjerne - igen.

- Det er en af verdens allerbedste spillere – klokkeklart, indleder Hvidt, der forventer, at 'dev1ce' på trods af sin pause allerede nu befinder sig på et stærkt niveau.

- Det er klart, at han ikke har spillet i 10 måneder, så der vil være en form for opvarmningsfase. Men en god spiller som ham, mister ikke sit niveau. Men derfor skal vi selvfølgelig lige finde ud af, hvor hurtigt han fanger formen, lyder det fra Hvidt.

Astralis er i gang med at opbygge et nyt projekt, og det seneste år har der været stor udskiftning på holdet. Senest blev holdets træner Martin 'trace' Heldt tidligere i oktober afsat grundet dårlige resultater.