E-sport

Stjernens skifte sender stort signal - men ekspert forventer mere

Nicolai ’dev1ce’ Reedtz er et stort signal fra Astralis, lyder det fra TV 2 SPORTs ekspert Jacob ’Pimp’ Winneche.

Det var gensynsglæde, da stjernen vendte tilbage til Astralis-lejren.

Han blev mødt af både håndtryk og kram, og det var et tegn på, at Nicolai ’dev1ce’ Reedtz og Astralis nu skal hjælpe hinanden tilbage på den helt store scene igen.

Det er en stor og dyr signing, men også en risikabel signing

Jacob ’Pimp’ Winneche, Counter-Strike-ekspert

’dev1ce’ skifter hjem efter en periode hos svenske Ninjas in Pyjamas (NiP), hvor den danske stjerne har kæmpet mentalt. Derfor mener TV 2 SPORTs CS:GO-ekspert Jacob ’Pimp’ Winneche, at det er en win-win for alle parter.

- Endelig, endelig, endelig vender han tilbage. Det har været rygtet længe, så jeg tror, at det er en forløsning for mange. Han har jo været ude længe og har ikke spillet i lang tid, så jeg tror, at mange vil sidde tilbage med en forløsning af, at nu får vi endelig at se ham spille igen og tilbage hos Astralis, der er mere eller mindre i en dyb krise. Så det er en win-win, siger Jacob ’Pimp’ Winneche.

Forventer flere handler

Han mener, at Astralis med handlen, der har været dyr, sender et signal om, at Astralis godt ved, at de står i ”en suppedas.”

- Det er en stor og dyr signing, men også en risikabel signing. Det skal forståes på den måde, at ’dev1ce’ har ikke spillet i et års tid, så man ved ikke, hvilket niveau han kommer tilbage på. Det er et tegn på, at Astralis godt ved, at de er i problemer, men at de også er villige på at satse stort på at hente ham tilbage.

’dev1ce’ kommer også tilbage til det store danske hold med et mål om at genoplive karrieren. Han har kæmpet med mentale problemer og har stort set ikke spillet i et år i NiP.

- Han skal genfinde sig selv og spille igen. Han skal have tiden og roen til at komme tilbage, og så er det en stor fordel, at han kan gøre det i Astralis.

Mens ’dev1ce’ skal hjælpes tilbage til verdenstoppen, skal Astralis det samme, da de er i og har været i en spillemæssig krise. Derfor tror ’Pimp’ heller ikke, at oprustningen stopper her.

- Handlen med ’dev1ce’ er et stort skridt i den rigtige retning, men det kan ikke være den sidste signing, de laver. Der mangler stadig noget mere på holdet. Han kommer til at dække meget af det, men jeg forventer, at Astralis snart har flere nyheder til os.