E-sport

Dansk stjerne i rørende stund med sin mor

Den danske Counter-Strike-stjerne Casper 'cadiaN' Møller var rørt, efter Heroic triumferede på hjemmebane i Royal Arena.

Man siger ofte, at ens mor er ens største fan.

Det kom i den grad til udtryk for Casper 'cadiaN' Møller, da Counter-Strike-holdet Heroic triumferede i Blasts efterårsfinale i Royal Arena.

En stolt mor, så er man jo en glad dreng

Casper 'cadiaN' Møller

Midt i arenaen, mens den danske stjerne var i gang med et interview, kom hans mor, Solveig Ahm Møller, pludselig ind i billedet for at give sin søn et kram. Et lille smil blev hurtigt afløst af en hulkende Casper Møller. Over for TV 2 SPORT satte han efterfølgende ord på den meget rørende stund.

- Hun har altid støttet mig, fra dengang det var fodbold, til det blev håndbold, til hun ikke rigtig syntes, at det der med at spille så meget computer var super fedt. Så endte hun med at tage det til sig, og folk kender hende inde på Twitter (socialt medie, red.), hvor hun er aktiv som MomCadian.

- Det er hende, man vil gøre allermest stolt. Det er det, man også kæmper for. En stolt mor, så er man jo en glad dreng. Megafedt, at hun også var her. Det er ikke altid, man får muligheden for at kunne fejre det med sine venner og familie i arenaen, så jeg er ovenud lykkelig for, at hun er her, sagde Casper 'cadiaN' Møller.

Hvad sagde din mor til dig?

- Hun sagde bare, hun var stolt af sin "lille putte". Vi sagde ikke så meget, vi krammede bare. Og så spurgte jeg, hvorfor hun ikke havde Heroic-trøjen på. Hun havde en eller anden grå uldtrøje på. Jeg tænkte: "Hvad sker der, mor? Skal vi ikke vise fanen lidt frem", lød det med et smil fra den danske stjerne.

Vanvittig jubel i Royal Arena

Triumfen og de 1,4 millioner kroner i præmiepenge blev sikret foran et sydende og udsolgt Royal Arena.

Først efter overtid blev FaZe nedlagt på den afgørende bane, hvilket resulterede i en helt vanvittig jubel fra Casper 'cadiaN' Møller. En jubel, han selv beskrev som nærmest "pinlig".

Heroic slår Faze 2-1 og vinder Blast Premier Fall Final i Royal Arena i København efter et stort drama. Video: TV 2 Sport

- Det var fuld ekstase. Jeg fik hoppet op på en stol og væltet en skærm. Jeg lå på gulvet, stortudede og krammede alle.

- Det er noget, jeg aldrig kommer til at glemme, og jeg er så glad for at kunne dele det med mine holdkammerater. Det er dem så fortjent, sagde 'cadiaN'.

Heroic-holdet bestod ud over Casper Møller af Martin 'stavn' Lund, René 'TeSeS' Madsen, Rasmus 'sjuush' Beck og Jakob 'jabbi' Nygaard.