- Jeg ved ikke, om jeg er overrasket mere, siger Heroic-kaptajn

En "overraskende rolig" Casper 'cadiaN' Møller er meget tilfreds efter 2-1-sejren over FaZe.

- Jeg er en tilfreds herre, jeg er en tilfreds herre, må jeg sgu sige.

Heroics holdkaptajn og mest rutinerede spiller, Casper ’cadiaN’ Møller, var både tilfreds og stolt efter kvartfinalesejren over FaZe ved Counter-Strike: Global Offensives sidste Major i Paris.

Sejren kom i hus efter en dramatisk kamp, der skulle ud i en tredje og afgørende bane, og her viste det danske mandskab klassen – som så mange gange før. Mirage blev vundet med overbevisende 16-6, og dermed kunne Danmarks bedste CS-hold kalde sig Major-semifinalist.

- Jeg ved ikke, om jeg kan sige, jeg er overrasket mere, for drengene gør det jo hele tiden, konstaterer ’cadiaN’, der efter sejren var ”overraskende rolig”, som han selv beskriver det.

Ikke "det sygeste nogensinde"

Hvis man perifært har fulgt med i Counter-Strike de seneste år, ved man, hvordan ’cadiaN’ kan være i interview efter store sejre. Sådan var det dog ikke torsdag aften for den karismatiske dansker, der var mere afslappet, end han plejer at være efter en så vigtig sejr.

- Vi er ovre det stadie, hvor det at vinde en kvartfinale i en Major er det sygeste nogensinde. Det er jo vanvittigt, men vi har prøvet det før. Vi prøver at disponere energien en lille smule, så vi også har den til de sidste kampe, siger den danske holdkaptajn.

Heroic betragtes af mange som verdens mest stabile mandskab, og den stabilitet håber han at bringe videre til søndag, hvor trofæet skal uddeles.

I semifinalen venter enten Monte eller GamerLegion. De to kæmper om pladsen fredag. Fælles for dem er, at de tilhører to af turneringens overraskelser.

Hvem vil I helst møde?

- Jeg er ligeglad, siger ’cadiaN’ og smiler.