E-sport

Sjældent har franske fans holdt så meget med tre danskere

Franske Vitality spillede sig i Majorens semifinale, mens arenaen holdt en fest.

Torsdag aften var der dømt Counter-Strike-fest i Accor Arena i Paris. En af de fester, hvor naboerne normalt ville klage.

Lydniveauet var nemlig overvældende, da de franske helte fra Team Vitality sikrede sig en billet til Majorens semifinale efter en 2-0-sejr over den britiske sensation Into the Breach.

  1. Vertigo (Into the Breachs valg): 16-11 til Vitality
  2. Anubis (Vitalitys valg): 16-12 til Vitality

Festens hovedpersoner var dog ikke udelukkende franskmænd.

Den franske esports-organisations Counter-Strike-hold består nemlig af to franskmænd, en israeler samt den tidligere Astralis-trio Peter 'dupreeh' Rasmussen, Emil 'Magisk' Reif og træner Danny 'zonic' Sørensen.

Megaspecielt, siger 'Magisk'

Og selvom de sad på scenen med lydisolerede headsets på, var de aldrig i tvivl om, at arenaen ført an af fangruppereingen 'Golden Hornets' havde deres ryg torsdag aften.

- Det er megaspecielt. Det er fedt at stå her på hjemmebane og mærke den gode energi og stemning, vi har med. Det er fedt og noget, jeg er glad for at opleve. Det er noget, man skal huske at sætte pris på at suge til sig.

- Det er ikke mange, der får muligheden for at stå i denne situation, og vi nyder hvert sekund, siger Emil 'Magisk' Reif til TV 2 Sport.

Vitality skal i aktion igen på lørdag, hvor de møder vinderen af kampen mellem Apeks og Liquid.