E-sport

Banemand hylder Heroic: - De er alt det, vi gerne vil være

GamerLegions træner fortæller, at Heroic var det hold, de helst ville undgå at møde.

- Det føles simpelthen ikke virkeligt. Folk bliver ved med at spørge mig, hvordan det er at have slået Heroic. Det er så surrealistisk.

Ordene kommer fra GamerLegion-træner, Ashley ’ashhh’ Battye, efter hans holds overraskende sejr over de danske stjerner fra Heroic i Majorens semifinale lørdag aften.

At det netop er Heroic, de besejrer, er ekstra stort for den britiske træner, der længe har set op til de danske stjerner. Det fortæller han til TV 2 Sport:

- Heroic var holdet, jeg ikke ville møde. Efter min mening spiller de det bedste Counter-Strike. De er det bedste hold og har nogle fremragende individualister. De er alt det, mit hold gerne vil være. Hver gang vi har haft problemer, har vi altid kigget på Heroic.

Hvad er det ved Heroic, der får dig til at sige de ting?

- Ud over måden at spille spillet på er deres kammerateri enestående. Det er noget, jeg gerne har villet have i mit hold, men ikke helt har haft det. Nu er vi på vej til at være der. Venskab giver bare 30-40 procent, når det begynder at blive hårdt i kampene. Bliver hold stille og indadvendte, bliver det hurtigt rigtig svært.

GamerLegion er en af Majorens helt store sensationer. Holdet er nummer 22 på verdensranglisten og var ikke spået mange chancer for at nå så langt.

Søndag klokken 17.00 spiller de om det sidste Major-trofæ Counter-Strike: Global Offensives historie.