Astralis og Heroic viser storspil i vigtig turnering

Der er playoffs på programmet for både Heroic og Astralis, efter at de har gjort rent bord indtil videre i den store turnering IEM Dallas.

To danske hold deltager i øjeblikket i den store turnering IEM Dallas, og begge er klar til playoffs – tilmed i overbevisende stil.

Hverken Heroic eller Astralis har således afgivet et map i deres to sejre, som nu giver dem mulighed for at springe en kamp over i playoffs, hvis de fortsætter med at vinde.

Særligt for Astralis må succesen over there være et kæmpe selvtillidsboost for mandskabet, der har haft en hård tid. Senest med et tidligt exit i Majoren, hvilket efterfølgende har ført til udskiftning på holdet.

- Alt går mere flydende lige nu, og det føles fantastisk, siger holdets in-game leader, ’gla1ve’, efter nattens sejr over Cloud9.

Efter skuffelsen over ikke at kvalificere sig til Major traf Astralis det svære valg om at skifte veteranen ’Xyp9x’ ud med talentet ’Altekz’.

Efter sejre over Liquid og Cloud9 er det danske hold klar til en kamp mod ENCE og den tidligere Astralis-spiller ’Snappi’ om en direkte plads i semifinalen.

Undskylder for at vælte skærm

Taber de, må de ’nøjes’ med kvartfinalen. Kampen kan ses på TV 2 Play natten til torsdag klokken 1.00.

- Jeg ser frem mod at spille mod ENCE. Forhåbentlig går vi direkte til semifinalen. Det har vi ikke prøvet i lang tid. Det ville være rigtig fedt, tilføjer ’gla1ve’, som undervejs stod for et af kampens højdepunkter.

Her smadrede han først Cloud9 på serveren og efterfølgende var hans skærm i skudlinjen.

- Undskyld for det. Lad venligst være med at give mig en bøde for det, for jeg ramte ikke skærmen. Det var et uheld – jeg var bare oppe at køre, siger han og griner.

Heroic viser klassen

Mindre overraskende er det, at Heroic også har gang i noget lovende.

Verdensranglistens nummer to har indtil videre ikke haft de store problemer på vej mod playoffs. Heroic slog først 9z og herefter Mouz overbevisende.

Dermed er de klar til finalen i deres del af turneringen, hvor de møder G2, hvis stjernespækkede lineup bliver ført an af den danske in-game leader ’HooXi’. Storkampen kan ses på TV 2 Play onsdag klokken 21.30.