Astralis i ny nedtur – Heroic tonser videre

Astralis-stjernen 'dev1ce' har svært ved at sætte ord på, hvor skuffet han er efter det tidlige exit. Heroic-spillerne er glade.

Konstrasternes nat for dansk Counter-Strike.

Det var det så sandelig billedet i historiens sidste store Counter-Strike: Global Offensive-turnering, BLAST Premier Spring Final i Washington D.C., natten til fredag og tidlig fredag morgen.

Mens Astralis er færdig i den store turnering efter et skuffende 1-2-nederlag mod Complexity, spillede Heroic sig direkte i semifinalen med en 2-0-sejr over FaZe.

- Ord kan ikke beskrive skuffelsen

Astralis nåede dermed kun to kampe i turneringen over there, og skuffelsen var derfor til at få øje på efter nederlaget.

- Ord kan ikke beskrive skuffelsen. Jeg forsøger at samle nogle positive tanker, men helt ærligt så er jeg bare fyldt med frustration også med tanke på alle de europæiske fans, der blev længe oppe for at se os, skriver Astralis-stjernen ’dev1ce’ på sin Instagram.

Dermed slutter Astralis' amerikanske kampagne. I sidste uge formåede de heller ikke at spille sig videre fra gruppespillet i IEM Dallas.

Heroic hopper kvartfinalen over

Helt anderledes ser situationen ud for evigt stabile Heroic, som fortsætter vanen med at spille sig videre fra gruppespillet og ind i arenaen til playoff-fasen. Med sejren tidlig fredag morgen sikrede de sig endda en plads direkte i semifinalen og sidder derfor over, mens andre hold spiller kvartfinale fredag.

Heroic møder vinderen af kampen mellem to af de turneringens store overraskelser i form af Complexity eller Imperial, der spiller kvartfinale klokken 19.00 fredag. En kamp, du kan se på TV 2 Play.

Turneringen er den sidste store af slagsen i CS:GO-spillet, der snart bliver erstattet af Counter-Strike 2.