Astralis kapper båndet til Kasper Hvidt

Efter mere end seks år går Astralis og Kasper Hvidt hver til sit.

Counter Strike-holdet Astralis siger farvel til Kasper Hvidt som sportsdirektør og Nikolaj 'Hunden' Petersen som chefanalytiker. Det meddeler holdet i en pressemeddelelse onsdag.

Fyringerne sker på baggrund af en periode med svingende præstationer.

- I Astralis skal vi altid have ambitioner om at være bedst, og spillere, fans og partnere skal gå ind til enhver turnering med følelsen af, vi kan vinde. Sådan har det af mange årsager ikke været i for lang tid, og det tager vi i dag konsekvensen af.

- Det er aldrig let sige farvel til en meget dygtig og kompetent kollega, men tiden er inde til at vi skal prøve nyt, siger Anders Hørsholt, administrerende direktør i Astralis A/S, om afskedigelsen af Kasper Hvidt.

Seks år med mange titler

Den tidligere håndboldmålmand har spillet en vigtig rolle hos Astralis siden 2017, hvor han blev ansat.

Jeg er om nogen ked af, at vi ikke er lykkedes med de ting, vi i den seneste periode har sat i søen

Kasper Hvidt

I Hvidts tid som sportsdirektør har Astralis leveret store resultater – heriblandt fire Major-sejre.

Kasper Hvidt ser tilbage på de seks år med stolthed.

- Jeg er enormt stolt over det, vi har opnået med Astralis og ville ikke undvære det for noget. Der er så mange gode og dygtige folk i den organisation, som har været en del af både opture og nedture, og jeg har elsket at arbejde med holdene og mine kolleger.

- Jeg er stolt af de mere end 35 titler, vi i min tid har vundet på tværs af hold og generelt de resultater, vi har opnået, og jeg er om nogen ked af, at vi ikke er lykkedes med de ting, vi i den seneste periode har sat i søen. Det har været en vanskelig tid, efter vi skulle sætte et nyt hold, men vi har stadig formået at bevæge os fremad som organisation, også omkring holdene.

- Jeg vil gerne takke alle dem, der har været med til at gøre Astralis-rejsen uforglemmelig. Det er få forundt at være en del af noget, der påvirker en hel kultur og generation, som vi har formået at gøre, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer, siger Hvidt.

Behov for en anden profil

Om afskedigelsen af Nikolaj 'Hunden' Petersen siger Anders Hørsholt:

- Jeg vil også gerne takke Nicolai for hans tid her. Den blev ikke så lang, som vi havde håbet, men i forlængelse af vores fremadrettede arbejde har vi behov for en anden profil til at understøtte cheftræneren. Vi ønsker Nicolai alt det bedste.

Ny sportslig ansvarlig og øvrige tilføjelser til staben vil blive offentliggjort så snart rollerne er på plads, oplyser Astralis i pressemeddelelsen.