Astralis-stjerne er lykkelig – men sejren er ikke i centrum

Den danske stjerne var selv flyvende i opgøret, hvor han også blev den spiller med næstflest kills.

- Det er skørt. Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige.

Nicolai 'device' Reedtz havde svært ved at finde de rigtige ord, efter han og Astralis noget overraskende havde spillet sig i semifinalen ved IEM Cologne.

Sejren smager formentlig ekstra sødt, fordi modstanderholdet var verdensetterne fra Heroic, der blev sendt ud af turneringen med et 0-2-nederlag i maps.

Men da pulsen var faldet en smule igen, fortklarede 'device' efterfølgende over for TV 2, at det ikke nødvendigvis er sejren, der fylder mest for ham.

- Vi havde ikke selv tænkt så meget på resultatet. Vi havde snakket en del om, hvilken type Counter-Strike vi gerne vil spille, og hvordan vi gerne vil være som mennesker på serveren.

- Det lykkedes vi med sindssygt godt, og så tænker jeg, at det er derfor, at vi har fået resultatet. Det er det, vi har gjort hele turneringen, og det har været vigtigt for os.

Astralis 2-0 Heroic

  • Bane 1 (Ancient): 16-7
  • Bane 2 (Inferno): 16-11

Uddybende fortæller Astralis-stjernen, at han er stolt af alle på holdet, og at de havde fokuseret meget på bare at nyde kampen og oplevelsen sammen som gruppe.

Det gav pote, for 'device' havde nemmere ved at finde roen i sit spil, hvor han tidligere har haft sværere ved at finde det optimale spændingsniveau. Det fortæller han selv.

Med sejren er Astralis klar til lørdagens semifinale, hvor tyske G2 venter.

Opgøret begynder klokken 19:00 og vises på TV 2 Echo og TV 2 Play.