- Det er gået over al forventning, siger Astralis-stjerne inden danskerbrag

Det er 195 dage siden, at de to danske storhold sidst stod over for hinanden, og meget er sket siden.

Se braget mellem Astralis og Heroic på TV 2 Echo og TV 2 Play klokken 19:00.

Det går godt for det "nye" Astralis-mandskab. Rigtig godt faktisk.

Til manges overraskelse har det danske mandskab kvalificeret sig til finaleweekenden i den prestigefyldte turnering IEM Cologne, hvor det andet danske storhold Heroic venter i kvartfinalen.

Den måske største Astralis-stjerne Nicolai 'device' Reedtz har genfundet sit storspil, og han lovpriser holdets udvikling.

- Det er gået over al forventning. Jeg har aldrig turdet drømme om, at vi ville have været her i den her weekend og spille den her kvartfinale. Men nu når man har muligheden, så er det bare megafedt, siger han til TV 2 Sport.

Stolt over projektet

Genopbygningen af Astralis-mandskabet har betydet stor udskiftning på holdet, og ifølge 'device' har det handlet meget om ikke at lægge et for stort pres på hinanden.

- Vi har ikke haft særlig meget tid sammen, men vi har arbejdet hårdt, og vores indstilling i forhold til udvikling og at lære har givet meget. Så der er ikke så meget at tabe, så længe vi får noget læring med fra kampene.

- Det har vi fået indtil videre. Både når vi vinder og taber. Det har meget med det at gøre. Vi er ikke ude for at jagte et resultat.

Uddybende forklarer Astralis-stjernen, at der er blevet arbejdet meget på det psykologiske aspekt, og at spillerne virkelig er kommet tættere på hinanden.

Samtidig gør 'device' meget ud af at pointere, at Astralis lige nu er i en process, hvorfor resultater ikke er så afgørende. Derfor står han også fast omkring, at det ikke betyder alverden for ham, om det bliver en sejr i fredagens kvartfinale.

- Resultatet er ikke så afgørende. Vi skal kunne se hinanden i øjnene bagefter, og det er jeg ret sikker på, at vi kan, slutter han.

Mon ikke tonen ændrer sig en smule, når det klokken 19:00 går for sig i Köln. Det kan du som nævnt blive klogere på, hvis du ser med på TV 2 Echo eller TV 2 Play.