Astralis misser stor finale

Danskerholdet kunne ikke følge op på fredagens sejr over Heroic.

Semifinalerne blev endestationen for Astralis ved IEM Cologne.

Danskerholdet tabte sent lørdag aften til G2 Sports, der vandt i sikker stil.

G2 Sports 2-0 Astralis

  • Bane 1 (Ancient): 16-12
  • Bane 2 (Inferno): 16-9

På første map, som Astralis havde valgt, begyndte det lige, men fra 3-3 gik det hurtigt til 10-4 i G2-favør, og så kunne et mindre comeback fra danskerne ikke gøre det.

G2 Sports tog første stik – ikke mindst grundet storspil fra 'huNter'.

Astralis kom skidt fra start i andet map, og bagud 0-5 viste desperationen sig. Astralis kom dog på tavlen i sjette runde, inden G2 udbyggede til 1-7.

G2 styrede spillet aktivt, og når Astralis satsede, afværgede modstanderholdet.

Så skete der noget.

Et håb til Astralis, men så ...

G2 fik plantet bomben hver gang, men Astralis-holdet, anført af 'device', holdt hovedet koldt og blev ved planen. Således tog Astralis fem runder i træk.

Ved reduceringen til 5-7 fik G2 Sports ikke et eneste kill, hvilket gav Astralis en økonomisk indsprøjtning. Så var der en kamp igen.

Men igen begyndte G2 – med en utrolig 'NiKo' i spidsen – at styre sagerne. Bagud 7-10 tog Astralis en taktisk timeout for at ændre slagets gang.

G2 var foran 15-7, da Astralis vandt to runder i træk, men det var ren kosmetik, og G2 kunne sikkert lukke mappet med 16-9 og tage sejren.

Dermed formåede Astralis ikke at svare tilbage på nederlaget til G2 Sports fra tidligere i turnerningen. Astralis kan dog trøste sig ved generelt at have spillet en rigtig flot turnering.

I finalen ved IEM Cologne står G2 Sports over for ENCE, der sendte Team Vitality ud. Se med på TV 2 Echo og TV 2 Play søndag fra 16.00.