Fodbold

OB kigger på Nielsen-sag fredag

OB-direktør Kim Brink vil endnu ikke lægge sig fast på, hvilke konsekvenser det skal få for David Nielsen, at han som AaB-spiller tilbage i 2004 ville tabe en kamp med vilje. David Nielsen er i dag ejet af OB, som dog har udlejet ham til Strømsgodset i Norge.

Kim Brink slår over for spn.dk fast, at han helt generelt ikke vil have spillere i truppen, der går efter at tabe, men den konkrete sag vil han først lægge sig fast på, når han har set torsdag aftens udgave af TV2-magasinet LPS.

"Jeg har endnu ikke set udsendelsen, så den vil jeg gerne se, før jeg udtaler mig om, hvordan OB vil reagere på det her. Jeg vil gerne se hans udtalelser i en sammenhæng," siger Kim Brink.

"Vi har ingen intentioner om at have en spiller i truppen, der kan finde på at spille for at tabe. Det kan jeg godt sige med det samme. Men nu ser vi udsendelsen i aften, og i morgen tager vi stilling til, hvordan vi vil reagere på det, slår han fast.