Fodbold

Per B.: Denne sæson er vigtigere

I sæsonen 2003/2004 var Brøndby bare ét point efter FC København i kampen om mesterskabet, og hvis AaB havde slået FC København i den omtalte kamp, hvor AaB-angriberen David Nielsen gik på banen med intention om at tabe, kunne Brøndby være blevet mester.

Det er dog ikke noget, der kan hidse Brøndbys bestyrelsesformand Per Bjerregaard op her fire år efter.

"Nej, det kan det ikke. Jeg er meget mere interesset i, hvordan det går i den her sæson," siger Per Bjerregaard til sporten.tv2.dk.

Brøndby-bossen vil dog aldrig acceptere, at hans spillere går på banen med intentionen om andet end at vinde.

"Noget af det stærkeste ved fodbolden er, at man aldrig ved, hvem der vinder. Så man skal hele tiden holde de der spillere fast på, at uanset hvordan så må man gå efter at vinde," siger Per Bjerregaard.

Men han vil ikke blande sig i, om David Nielsen skal straffes for sine intentioner.

"Jeg glæder mig over, at Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, er ude at sige, at det er uacceptabelt, og jeg synes også, det er fint, at DBU kigger nærmere på det. Men Brøndby er ikke part i sagen," siger Per Bjerregaard til sporten.tv2.dk