Fodbold

FCK-bosser: Vi vidste ingenting

David Nielsen hævder, at han inden kampen mellem FC København og AaB i Parken i maj 2004 fortalte FCK's bestyrelsesformand Flemming Østergaard og den daværende sportsdirektør Niels Christian Holmstrøm, at han ville forsøge at tabte kampen med vilje.

"Jeg sagde, at de ikke havde noget at være nervøse for, for vi ville gerne spille UEFA Cup næste år," sagde David Nielsen i torsdagens udgave af LPS.

Men det afviser både bestyrelsesformanden og den tidligere sportsdirektør, at David Nielsen nogensinde har sagt til dem.

"Det kan jeg overhovedet ikke erindre," siger Flemming Østergaard til sporten.tv2.dk, og samme melding kommer fra Niels Christian Holmstrøm.

"Jeg snakkede ikke med David til den pågældende kamp. Jeg har slet ikke snakket med David Nielsen, siden han forlod FC København," siger Niels Christian Holmstrøm til sporten.tv2.dk.

Samtidig undrer den tidligere sportsdirektør i FC København sig dybt over, at pressen overhovedet bekræftiger sig med David Nielsens nye bog.

"Den samlede danske verdenspresse er røget på røven over en fuldstændig ligegyldig fodboldspiller, som aldrig har præsteret noget som helst. Det er vildt imponerede," siger Niels Christian Holmstrøm til sporten.tv2.dk.

Han ønsker på ingen måde at deltage i debatten om, hvorvidt det er okay eller ej at forsøge at tabe en kamp for eksempelvis at få en plads i UEFA Cuppen.

"Jeg deltager ikke i nogen debat på vegne af et pseudo-markedsføringstrick som det, der er tale om her. Overhovedet ikke. Det gør jeg altså ikke. Helt ærligt - det er langt under niveau. Og jeg vil gerne sige én ting - David Nielsen tror jeg er bedst tjent med, at folk ikke udtaler sig. Jeg kunne have skrevet et helt kapitel om ham i FC København, hvis jeg gad. Men ved du hvad? Det niveau beskæftiger jeg mig ikke med. Lad det hvile i fred," siger FCK's tidligere sportsdirektør.