Fodbold

OB vil af med David Nielsen

OB vil ikke have David Nielsen tilbage til Fyn, når han på søndag har spillet sin sidste kamp for Strømsgodset i Norge, som han er udlejet til.

Derfor vil OB forsøge at blive enig med David Nielsen og hans agent om, at de to parter afbryder samarbejdet efter David Nielsens udtalelser til LPS om, at han med vilje ville tabe en kamp for imod FC København i 2004.

"Den kommende tid vil vi bruge til at snakke med David Nielsen og hans agent om situationen. At det er uholdbart, at han er hos os med den udmelding og den holdning, og prøve at løse situationen ad den vej. Det tror vi på, at vi kan," siger OB's direktør, Kim Brink, til spn.dk.

OB vil ikke have en spiller i klubben, der ikke hver gang går på banen for at vinde, uanset om klubben og spilleren selv kan vinde på at tabe.

I den omtalte kamp i maj 2004 ville AaB få en UEFA Cup-plads og David Nielsen en bonus på 300.000 kroner, hvis FC København blev mester - fordi AaB få dage forinden havde tabt pokalfinalen til netop FC København.

"Kort beskrevet er OB en klub, hvori det drejer sig om at vinde. Vi vil ikke acceptere spillere, der er hos os, som kan finde på at tabe fodboldkampe," siger Kim Brink til spn.dk.

Hvis David Nielsen ikke selv vil være med til at ophøje kontrakten, vil OB får jurister til at vurdere, hvordan klubben kan komme ud af aftalen.