Fodbold

AaB'erne troede på overraskelsen

Michael Jakobsen slog efter 2-2-kampen på Old Trafford fast, at AaB'erne på forhånd havde troet på triumfen mod Manchester United.

"Det er en fantastisk oplevelse, og vi er stolte over, at vi kunne lave sådan et resultat. Men hvis man ikke tror på det, så kan det ikke ske. Vi ville allesammen gerne slutte af med et godt resultat til Allan (Kuhn)," lød det til 3+ med henvisning til træneren, der havde sin sidste opgave.

AaB'erne startede dog med en kold duk-kert, da Carlos Tevez scorede efter tre minutter, og i det hele taget var begyndelsen langt fra en dansk dans på roser.

"Vi lavede mange personlige fejl i starten af kampen, men vi kommer stille og roligt tilbage, og så får vi nogle dødbolde, som vi udnytter," sagde Michael Jakobsen, der selv scorede det første af AaB-målene.