Fodbold

AaB sluttede med point i England

Meget overraskende lykkedes det onsdag for AaB at hente et point i Champions League-dysten på udebane mod Manches-ter United, da det blev 2-2.

Det så sort ud for AaB, da Carlos Tevez flugtede United foran i tredje minut, og efterfølgende sad englænderne totalt på spillet i en lille halv time.

Men nordjyderne viste mod og mandshjerte, og pludselig lykkedes det at få udlignet, da Michael Jakobsen headede bolden i nettet efter et indlæg fra Martin Pederson.

I halvlegens overtid gjorde Jeppe Curth det oven i købet til 2-1, da han med et følt hovedstød sendte læderet i nettet, og dermed var udgangspunktet før de sidste 45 minutter perfekt for Allan Kuhns tropper.

Efter pausen kom United atter ud som lyn og torden, og i 52. minut fik Wayne Rooney udlignet, da han prikkede en friløber forbi Karim Zaza.

Forinden havde Carlos Tevez brændt en stor chance, og det gjorde han flere gange senere i kampen, hvor han blev den lille i duellerne med Karim Zaza.

Den marokanske målmand viste især stjerneklasse, da han i 71. minut for-hindrede Gary Neville i at score fra tæt hold, og kort efter var AaB-keeperen atter ude med en flot redning - denne gang var det for at forhindre Steve Olfers i at score selvmål.

I 85 minut brændte det atter på, da Carlos Tevez var alene med Zaza, men argentineren sendte bolden i sidenettet, da han havde passeret Karim Zaza.