Fodbold

AaB'ere: Rooney et svin på banen

Manchester Uniteds angriber Wayne Rooney var en frustreret mand under 2-2 kampen mod AaB, og det fik flere af de danske spillere at føle.

"Han er bare et svin i sin spillestil. Han laver mange små svinestreger, og det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med," siger Michael Jakobsen til TV 2 Sporten.

Forsvarsspilleren fik flere eftertacklinger af den temperamentsfulde engelske landsholdsangriber, og til sidst skred AaB's anfører, Thomas Augustinussen, til handling og plantede to hænder i brystkassen på Wayne Rooney efter endnu en grim tackling.

"Jeg har set, at han sparkede Michael Jakobsen nogle gange, efter bolden var væk, og jeg synes han spillede rimelig svinsk. Så tænkte jeg, at han lige måtte få lidt igen. For det kan ikke passe, at han skal løbe rundt og opføre sig sådan. Og han ramte også mig et par gange, så jeg var nødt til lige at sætte mig i respekt," fortæller Thomas Augustinussen.

Også engelske medier langer ud efter 23-årige Wayne Rooneys opførsel mod AaB. Blandt andet avisen The Daily Telegraph, som sammenligner ham med Dr. Jekyll & Mr. Hyde - og med djævelen i Manchester Uniteds klublogo - og skriver om angriberens "mørke side".

En anden avis, The Times, skriver, at Rooney nu må frygte en karantænestraf - selvom han ikke blev vist ud - hvis UEFA vælger at kigge nærmere på tv-billeder fra kampen. Wayne Rooney stemplede blandt andet Kasper Risgård i brystkassen.