Fodbold

Kuhn: Ingen kan tage det fra mig

Onsdag aften, da AaB-træner Allan Kuhn havde afleveret sit hold med en impone-rende 2-2-kamp på Old Trafford mod mæg-tige Manchester United i Champions League, valgte han udelukkende at se sin tid i sædet fra den positive side, selvom hans job overtages af svenskeren Magnus Pehrsson.

"De her 12 kampe, er der ingen, der kan tage fra mig. Og mon ikke der på et eller andet tidspunkt kommer en klub og siger, at ham der bornholmeren kan vi godt bruge," sagde Allan Kuhn til 3+, hvor han også indrømmede, at han kneb en lille tåre efter kampen.

Allan Kuhn startede i AaB som assistenttræner i 2003, hvor han for-lod FC Bornholm efter en toårig periode som træner, og den 23. oktober blev han midlertidigt forfremmet, da skotten Bruce Rioch blev strittet ud som følge af dårlige resultater.

Siden har AaB-truppen nærmest kunnet gå på vandet, og i 12 kampe i træk er der blevet hentet point, hvorfor holdet kvalificerede sig til UEFA Cuppen med en tredjeplads i Champions League-gruppen, ligesom AaB lever i pokalturneringen og er kommet et stykke nærmere SAS Liga-toppen i Kuhns regeringstid.