Fodbold

Avis: Tysk interesse for "Zanka"

FC Københavns 18-årige stortalent Mathias "Zanka" Jørgensen er ifølge B.T. et varmt navn hos en række klubber i den tyske Bundesliga.

Ifølge avisen var repræsentatanter for Hoffenheim, Werder Bremen, Borussia Dortmund, Leverkusen, FC Köln og Hamburger SV alle til stede på Brøndby Stadion til mandagens kamp mellem Brøndby og FC København, der havde "Zanka" med i alle 90 minutter i 1-0-sejren.

"Vi er en klub, der holder øje med Europas stortalenter, og derfor vil vi følge Jørgensens udvikling. Han er et af Europas største talenter i sin årgang," siger Hoffemheims manager Jan Schindelmeiser til B.T.

Hoffemheim og de andre klubber kan dog tidligst få fingre i "Zanka" til sommer, når transfervinduet åbner igen, og de skal formentlig vifte en hel del Euro-sedler foran snuden på FCK's bestyrelsesformand Flemming Østergaard for at få Don Ø til at slippe midterforsvareren.

Til sommer har "Zanka" nemlig stadig tre år tilbage af sin kontrakt med FCK.