Fodbold

Junior er på vej væk fra FCK

Det har været en trist sæson for FC Københavns angriber José Junior, der aldrig har slået igennem i hovedstadsklubben. I januar blev brasilianeren lejet ud til FC Nordsjælland, som ikke længere vil bruge ham, efter han ikke ønskede at starte på bænken mod FCK i en SAS Liga-kamp. Og nu har FCK meddelt, at Junior ikke indgår i klubbens fremtidsplaner.

"Vi har torsdag haft et møde med FC København, hvor FCK tilkendegav, at Junior ikke indgår i klubbens fremtidsplaner," oplyser Juniors agent, Anders Henriksen, til sporten.dk.

I FC København har Junior haft svært ved at tilspille sig en stamplads siden skiftet fra Malmø i januar 2008. Træner Ståle Solbakken har foretrukket spillere som Morten Nordstrand, César Santin og Ailton Almeida.

"Da det i længden selvfølgelig ikke er holdbart for en angriber af Juniors kaliber ikke at spille fast, er det på den baggrund oplagt, at det vil være bedst for alle parter at finde en ny klub til Junior i det kommende transfervindue," forklarer Anders Henriksen.