Fodbold

Schlebrügge ny Brøndby-anfører

Brøndby-træner Kent Nielsen ville tilsyneladene ikke stå tilbage for kollega Ståle Solbakken, der torsdag besluttede sig for at skifte anfører inden sæsonstarten, så fredag fulgte Brøndby trop med et anførerskifte. Ny mand med armbindet er svenskeren Max von Schlebrügge, der overtager fra Stefan Gislason.

"Der er flere grunde til, at Max nu bliver anfører. Han går altid forrest i kampene og har allerede vist i den forgangne sæson, at han har evnerne til at bære anførerbindet. Taktisk giver det os nogle spillemæssige alternativer på den centrale midtbane, og vi får derigennem flere manøvreringsmuligheder," mener Kent Nielsen ifølge klubbens website, hvor han husker at rose Gislason for hans arbejde på posten:

"Det er aldrig et nemt valg, og jeg har stor respekt for den måde Stefan Gislason har ageret på som anfører i knap halvandet år. Han har været en af grundpillerne i den genrejsning, vi har set Brøndby-holdet gennemleve. Stefan indgår i øvrigt på lige vilkår som alle andre på holdet omkring en startplads. Anførerskiftet ændrer ikke på noget på det område," lyder det.