Fodbold

Ståle: Mogren er gode defensivt

Det offensive spil skal være i topform hos de danske fodboldmestre fra FC København, når holdet i næste uge træder ind i Champions League-turneringens anden kvalifikationsrunde, hvor montenegrinske FK Mogren er modstanderen.

FCK-træner Ståle Solbakken har bemærket, at især Mogrens forsvar står godt.

"De har nogle spændende spillere, og de spiller en noget anderledes form for fodbold, end vi er vant til. De kører en slags mand-mod-mand-forsvar, som er noget helt andet, end man ser i Danmark. De giver ikke mange chancer væk, de har en god keeper og et godt forsvar. Vi skal sørge for at lave en masse store bevægelser og hele tiden løbe ind i de rum, der bliver skabt," siger Solbakken til B.T.

Mogren spillede sig onsdag videre til mødet med FCK, da montenegrinerne besejrede Hibernians fra Malta med 4-0, hvilket gav holdet en samlet 6-0-sejr i turneringens første kvalifikationsrunde.

Første kamp mellem FCK og Mogren spilles på onsdag i Parken, mens der en uge senere er returopgør i Montenegro.

Se FC København-Mogren direkte på TV 2 onsdag den 15. juli fra klokken 20.00