Fodbold

Solbakken: Det er et drømmejob

Det er udsigten til alletiders fremtidsjob, der har fået Ståle Solbakken til at takke ja, til landstrænerjobbet i Norge fra 1. januar 2012.

"Jeg har fået tilbudt mit drømmejob, og jeg ser naturligvis frem til at vende hjem til den spændende udfordring som norsk landstræner om et par år," siger Ståle Solbakken i pressemeddelelsen fra Parken S&E.

Den norske træner gør det dog klart, at han stadig har meget, han skal nå i den københavnske klub inden det er forbi.

"Lige nu er jeg cheftræner i Nordens største klub, og der er mange sportslige mål, vi skal nå, inden jeg i sommeren 2011 vil jeg se tilbage på mine år i F.C. København med både stolthed over de opnåede resultater og glæde over at have arbejdet i et klubmiljø med meget kompetente og sympatiske mennesker," siger 41-årige Ståle Solbakken.