Fodbold

Jimmy Nielsen fortsætter i USA

Vejle Boldklub har med øjeblikkelig virkning solgt keeper Jimmy Nielsen til Kansas City Wizards, der spiller i den amerikanske MLS.

"Tiden i Vejle Boldklub har været to af de mest spændende år i min karriere. Der sket mange ting på og udenfor banen, der har været med til at hærde mig, og det har været med til at gøre de to år i VB til to af de bedste i min karriere," siger Jimmy Nielsen ifølge klubbens hjemmeside.

32-årige Jimmy Nielsen kom til Vejle i januar 2008 fra Leicester City i England og står noteret for 70 kampe for klubben.

Ville væk fra klubben

Den tidligere AaB-målmand meldte i slutningen af januar offentligt ud, at han havde mistet motivationen til fodbold i Vejle Boldklub og derfor ville væk fra den jyske 1. divisionsklub.

"Vi stod derfor i en situation, hvor vi i den sportslige ledelse i Vejle Boldklub var enige om, at Jimmy Nielsen ikke kunne fortsætte i Vejle Boldklub. En opfattelse, der deltes af Jimmy Nielsen," lyder det fra klubbens direktør Henrik Tønder.

Siden har parterne arbejdet på at finde en løsning. Ifølge tv2.dk's oplysninger forhandlede man i det netop overståede transfervindue om et skifte til en anden dansk klub, men den handel gik i vasken.

Jimmy Nielsen skal senere på ugen gennemgå lægetjek, og hvis det går som ventet, skifter han til Kansas City Wizards på en et-årig aftale.