Fodbold

Olsen: Et unødvendigt nederlag

Landstræner Morten Olsen var ikke udpræget tilfreds efter Danmarks 2-1-nederlag til Østrig i VM-testen onsdag aften.

"Som jeg ser det, var det et unødvendigt nederlag i en kamp, hvor vi manglede rytme," sagde Olsen til TV 2 Sporten i sekunderne efter kampen og kritiserede opdækningen ved østrigernes andet mål, der faldt på en dødbold efter 37 minutter ved Roman Wallner.

"Hvis vi først indkasserer sådan et mål, så gør vi det vanskeligt for os selv. Vi fik på nuværende tidspunkt nogle svar, men der var en del spillere, der manglede rytme," lød det fra landstræneren, der skiftede Ajax-talentet Christian Eriksen ind til landsholdsdebut i anden halvleg.

"Han gjorde det udmærket," vurderede Morten Olsen.

Kampen mod Østrig var den sidste inden udtagelsen af VM-holdet, der finder sted den 10. maj.