Fodbold

Evigt udstillingsvindue for Fetai

Med en scoring i 1-3-nederlaget til Brøndby gjorde Bajram Fetai positivt opmærksom på sine evner.

Det får han også hårdt brug for. For når tømmermændene fra nytårsfesten er drevet over, risikerer Bajram Fetai også at stå over for den hovedpine, som statussen som arbejdsløs fodboldspiller kan medføre.

Hans kontrakt med FCN bliver nemlig ikke forlænget, så fra nu og til årsskiftet handler det bare om at gøre god reklame for sig selv i hver eneste kamp. Men hverdagen som klubhungrende kommer ikke til at smitte af på spillet eller indstillingen, spår han selv.

Han ville gerne været blevet

- Det er altid et udstillingsvindue, når du spiller i FC Nordsjælland. Når vi spiller, er der altid folk fra andre klubber ude for at kigge på spillere. Så det påvirker mig ikke mere nu, end det har gjort indtil videre, siger Bajram Fetai.

Det afbrudte samarbejde er ikke sket med offensivspillerens gode vilje, afslører han.

- Jeg elsker FCN, og jeg ville gerne være blevet her. Men nu kunne vi ikke blive enige om rammerne for samarbejdet, og så er der ikke noget at gøre ved det, lyder det fra den dansk-albanske FCN-spiller.

Udlandet eller Danmark?

For Bajram Fetai har det altid været en drengedrøm at komme til at spille i udlandet, fortæller spilleren, der tidligere har optrådt i skotsk fodbold for blandt andre Rangers FC. Men om der er nogle danske eller udenlandske klubber, der allerede nu har vist interesse for FCN-profilen, ved han ikke noget om.

- Jeg ved ikke, om jeg er eftertragtet eller om der har været nogle henvendelser. Den slags tager min agent sig af, så jeg kan nøjes med at fokusere på fodbolden, fortæller han.

Parløbet mellem Bajram Fetai og FC Nordsjælland har varet siden 2006.