Fodbold

Det siger de om Messi vs. Ronaldo

På mandag står de ansigt til ansigt, når ærkerivalerne Real Madrid og FC Barcelona mødes i den spanske liga.

Men hvem af de to superstjerner Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi er egentlig bedst?

Her er et overblik over, hvad tidligere spillere fra de to klubber ifølge den spanske avis AS siger om netop de to profiler på spørgsmålet om, hvem de helst ville spille på hold med.

MICHEL SALGADO (tidligere Real Madrid-spiller) - Det er meget svært at vælge. De er to helt forskellige spillere. Cristiano har brug for plads til at udnytte sin hurtighed. Messi kan drible forbi tre modatsndere på en meter. Det er de to bedste spillere i verden.

JON ANDONI GIOKOETXEA (tidligere Barcelona-spiller) - Messi. Jeg synes, han den vigtigste spiller. Begge er store spillere, men for mig er Messi vigtigere. Barcelona ville lide mere uden Messi, end Real Madrid ville uden Ronaldo.

ROBERTO FERNANDEZ (tidligere Barcelona-spiller) - Jeg tager begge. Både Messi og Cristiano Ronaldo er rigtig gode. Hver af dem kan afgøre en kamp med individuelle aktioner.

MANOLO SANCHIS (tidligere Real Madrid-spiller)-Det er smag og behag. Det er uden tvivl de to bedste spillere i verden. Men de er også så forskellige, at det er svært at vælge.

Hvem synes du er bedst: Ronaldo eller Messi?