Fodbold

Forbund overraskede FC Barcelona

FC Barcelona kamp mod Osasuna lørdag aften har været til megen diskusion, fordi den først var flyttet til søndag og så alligevel skulle spilles lørdag aften.

Klubbens spiller- og trænerstab kunne ikke som planlagt flyve til Pamplona, hvor kampen skulle spilles, fordi der kører en strejke i det spanske luftfatssystem. Derfor valgte Det spanske fodboldforbund i første omgang at udsætte kampen.

- På grund af de specielle omstændigheder informerede forbundet klubben om, at kampen var blevet udsat og skulle spilles i morgen (søndag, red.) klokken 17.00, skriver klubben på sin hjemmeside.

Overrasket over ny melding

Men da FC Barcelona så senere blev kontaktet af fodbundet med en anden melding, ændrede situationen sig, og klubben fik pludseligt travl med at komme på et tog til Pamplona.

- Til klubbens store overraskelse kontaktede det spanske forbund klubben igen klokken 15.00 for at informere om, at det - til trods for den tidligere beslutning - nu var blevet bestemt, at kampen skulle spilles i dag, og at holdet ville risikere at miste de tre point, hvis det ikke formåede at møde op til kampen, skriver fcbarcelona.com og fortsætter:

- FC Barcelona har udtrygt sin harme til forbundet, som med sin ubeslutsomhed har skadet klubbens sportslige interesser, dens image og den fans.

På grund af den forlængede rejsetid med tog og bus endte hele farcen med, at kampen mellem FC Barcelona og Osasuna blev fløjtet i gang 50 minutter for sent. FC Barcelona og spillerne, der skiltede med en halv-arrogant attitude ved ankomsten, har fået hårde ord med på vejen i den spanske presse.

Hvad mener du om miseren?