Fodbold

Grotesk optakt til Barcelona-kamp

FC Barcelonas spillere er netop løbet på banen til en kamp mod Osasuna i den spanske Primera Division. Men kampen starter 50 minutter efter planlagt tid.

Barcelona-holdet kom nemlig for sent til kampen på grund af den verserende strejke i det spanske luftfarts-system, fordi klubben i første omgang sendte spillerne hjem og satsede på, at kampen ville blive udsat til søndag.

Det skete ikke, og så tvang strejkende flyveledere FC Barcelona til at køre i tog til Zaragoza og derefter i bus til Pamplona i stedet for at flyve, som altid ellers skulle have gjort.

Arrogant opførsel?

I flere medier beskyldes storklubben for arrogant opførsel, fordi spillerne og træner Josep Guardiola ikke lige frem havde travlt ved ankomsten til stadion i Osasuna.

En ankomst som - på trods af politieskorde på vejen til stadion - altså skete så sent, at kampen blev udsat i næsten en time.

Synes du, at Barcelona-delegationen har opført sig arrogant ved først at kræve kampen flyttet og derefter at tage sig god tid til at blive klar til kampen? Giv din mening til kende her under.