Vil forløse Brøndbys potentiale

Brøndbys kommende direktør Jan Lockhart har først og fremmest fokus på at indfri klubbens potentiale.

Det fortalte Lockhart, da han tirsdag eftermiddag blev præsenteret af formand Per Bjerregaard som direktør på et pressemøde på Brøndby Stadion.

- Min vigtigste rolle bliver at udnytte klubbens potentiale ud i alle facetter, fastslår Jan Lockhart, der tiltræder til marts.

- Brøndby har 70.000 medlemmer på Facebook, 600.000 danskere nærer sympati for Brøndby, vi har det bedste stadion i Danmark, og Brøndby har i øjeblikket 27 ungdomslandsholdsspillere.

- Potentialet er særdeles stort, og jeg ser et potentiale, der kan videreudvikles, fastslår Lockhart.

Skal være evig bejler til DM

Rejselederen mener, at han i kraft af sit job som direktør hos Apollo Rejser er i besiddelse af nogle værktøjer, der kan få flere tilskuere ind på Brøndby Stadion, hvor ambitionen er at fylde alle sæder.

Alle øvrige sportslige planer vil Lockhart dog vente med at afsløre. Han mener dog, at Brøndby bør være en evig bejler til kampen om DM-guldet.

Jan Lockhart, der til marts afløser Ole Palmå, bliver Brøndbys fjerde direktør på blot halvandet år, og han fortæller i den forbindelse, at han ikke har brugt megen tid på at spekulere over den store udskiftning på direktørposten.